Over ons


Samen met mijn man en drie kinderen (3 zoons) woon ik Nieuwveen (gem. Nieuwveen).

Al van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ik ben ooit begonnen als bloemiste. Daarnaast ben ik een aantal jaren bewust een "huismoeder" geweest voor de jongens. Nadat ze allemaal op school zaten begon het weer te kriebelem om wat met mijn handen te gaan doen.

Vanuit deze creativiteit is mijn wens gaan groeien om mooie unieke en gepersonaliseerde producten te gaan maken.

Wat is er mooier om iemand met je eigen creaties blij te maken?

 

Het is begonnen met alleen vlaggenlijnen/slingers van stof, maar al snel ben ik ook baby & kinder producten gaan maken o.a. verjaardagskronen,  babynestjes, aankleedkussenhoezen en natuurlijk kleding!  Dit alles onder de naam Hippevlaggenlijntjes.

Maar om nu eerlijk te zijn deze naam paste natuurlijk totaal niet bij de kinderkleding en de baby & kinder producten. 

 

Dit heeft mij besloten om de kledinglijn en de  baby- en kinderproducten per 01-01-2021 onder een andere naam voort te zetten

en deze ook via een andere website aan te bieden.

Namelijk via BROEKIEZZ 

Uiteraard blijft Hippevlaggenlijntjes nog steeds bestaan voor de leukste gepesonaliseerde vlaggenlijnen en verjaardagskronen! 

 

Alle kleding, de baby- en kinderproducten zijn uniek en met heel veel liefde met de hand gemaakt.

Ik vind het belangrijk dat producten lang mooi blijven en lekker zitten,  daarom werk ik uitsluitend met kwaliteitstoffen.

Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om aan persoonlijke wensen te kunnen voldoen.

Heb je speciale wensen of verzoeken wat betreft de maat of de stof van een product dan kun je altijd met mij contact opnemen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

Snuffel lekker rond op deze website.

Mocht je er echter niet uitkomen,  wil je meer informatie of wil je dat ik even met je mee denk, stuur mij dan gerust een berichtje.

 

 

Liefs, Inge